Buro Grondverf | Peter-Paul Brans

Uw samenwerkingspartner voor het uitwerken van eenvoudige tot complexe staalconstructies
  • 3D engineering : Vanaf 1996 specialisme opgebouwd met Tekla Structures en Trimble Connect 3D software
  • BIM modelleur : BIM (Building Information Model) uitwisseling en samenwerking met IFC modellen en 3D DWG modellen tussen diverse softwarepakketten zoals Tekla Structures, Revit en Autocad zijn voor mij dagelijkse kost

Peter-Paul Brans

profielfoto Peter Paul Brans

Vanaf 1989 ben ik werkzaam in de staalbouw en in 2008 richtte ik Buro Grondverf op vanuit de ambitie om als zelfstandige in prettige samenwerking met fijne partners mooie projecten te maken. Ik streef in de uitvoering van mijn werk naar hoogwaardige kwaliteit en het bieden van eenvoudige en slimme oplossingen voor complexe vraagstukken.

  • 35 jaar werkzaam in Staalbouw
  • 28 jaar ervaring met Tekla Structures 3D software
  • 2x winnaar Nationale staalprijs Nederland
  • 2x winnaar Internationale Tekla BIM awards (Internationale wedstrijd voor Tekla Structures-gebruikers)

Vanuit 3D modellen verzorg ik voor u overzichten, ankerplannen en werkplaats tekeningen met bijbehorende lijsten. DSTV files worden rechtstreeks gegenereerd en CNC Machines worden hiermee aangestuurd. Deze manier van werken zorgt voor een minimale tot geen foutenmarge in het eindproduct.

Buiten staalconstructies zijn er ook diverse andere constructies door mij uitgewerkt zoals glas, beplating, beton, machines, aluminium geveltechniek, houtbouw & woonhuizen.

Ook kunt u bij mij terecht voor advies & ondersteuning bij de inrichting van Tekla Structures voor tekenkamer & machine aansturing. Ik blijf me verdiepen in de laatste ontwikkelingen en ben daardoor altijd up-to-date. Kortom; voor BIM & 3D staat mijn expertise tot uw beschikking!

Voor meer informatie over mijn achtergrond, kennis en ervaring; neem een kijkje op mijn linkedinprofiel.

linkedin